096/300 171

СУПИ

Супи

ПИЛЕШКА СУПА

2.40 лв

300 гр.

ШКЕМБЕ

2.40 лв

300 гр.

ТАРАТОР

1.80 лв

300 гр.

РИБНИ ИЗКУШЕНИЯ

Рибни изкушения

ПЪСТЪРВА

8.50 лв

250 гр.

СЬОМГА КОТЛЕТ

12.50 лв

250 гр.

ЛАВРАК

10.20 лв

250 гр.

ЦИПУРА

10.20 лв

250 гр.

БЯЛА РИБА ПАНЕ

5.80 лв

300 гр.