096/300 171

Гарнитури

ГАРНИТУРА ЗА СКАРА

200гр. /пържени картофи, боб, лютеница/

КАРТОФЕНО ПЮРЕ

200 гр.

КАРТОФИ С КОЖА

200 гр.

КАРТОФИ СОТЕ

250 гр.