096/300 171

Салати

КАТЪК

КАТЪК

4.80 лв

300 гр.

СНЕЖАНКА

250 гр.

ЗЕЛЕ С МОРКОВИ

300 гр.

ВИТАМИНИОЗА

300гр. /червено цвекло, моркови, ябълка,

САЛАТА ЦЕЗАР

300гр. /айсберг, пиле филе, яйчен,

СЛАВЯНСКА САЛАТА

300гр. /пресни чушки, сирене, шунка,

САЛАТА АЙСБЕРГ С ЧЕТИРИ ВИДА СИРЕНА

300гр. /айсберг, синьо сирене, ементал,

ШАРЕНА САЛАТА

400гр. /царевица, кашкавал, шунка, яйце,

КАПРЕЗЕ

350гр. /белени домати, моцарела, сос