Пици

Детско меню 500 гр.


МАЛКА ПИЦА ‘ТОМ И ДЖЕРИ’ 
   5.00 лв.
/доматен сос, шунка, кашкавал, царевица, кисели краставички/

СОК И ДЕСЕРТ

 

Сосове